Stenhugger Kriegbaum

Stenhugger i Mariagerfjord, Hobro, Arden og Hadsund

Hos Bedemand Bech arbejder vi tæt sammen med Stenhugger Kriegbaum, så vi kan afvikle mest muligt, som din bedemand. I vores butik i Hobro har vi fået stillet et udvalg af sten til rådighed, så du let og enkelt kan se nogle af de sten vores samarbejdspartner kan tilbyde. Heriblandt finder du polerede sten, natursten, plænesten og urnesten. Vi er her for at gøre jeres svære periode mindre svær. Som bedemænd hjælper vi med alt det vi kan, for at du og din familie kan sørge for at jeres elskede får en smuk afsked. Vi hjælper dig fra start til slut.

Se mere hos Stenhugger Kriegbaum.

Vi leverer gravsten i hele Mariagerfjord og omegn

Hos Mariager Begravelsesforretning har vi et samarbejde med Stenhugger Kriegbaum, som har base i Randers NØ. Dog har vi ude foran vores egen butik i Hobro fået udstillet en række sten og gravsten, så man som pårørende kan se nogle af de sten, vi kan få leveret.

Kan man dog ikke finde en gravsten ved os, som man er tilfreds med, kan man med fordel se flere sten på Stenhugger Kriegbaums hjemmeside. Her kan man også få indblik i hvilke skrifttyper og tegn, man kan få på stenen.

Stenhugger Kriegbaum har lavet og leveret gravsten i mere end 50 år, så de arbejder med høj kvalitet og sørger for at dine ønsker og behov er i fokus. Ønsker man at få lavet noget helt specielt og unikt til gravstenen, eller få lavet skriften på en speciel sten, tager Stenhugger Kriegbaum imod alle ønsker, så jeres behov og krav kan blive opfyldt. Stenhugger Kriegbaum sørger for alt fra start til slut og levere også stenen på kirkegården. Dette gør det også nemt og enkelt, da det er Stenhugger Kriegbaum der både laver og levere stenen.

Vi hjælper dig hele vejen

Som bedemænd er vores fornemmeste opgave at sørge for at i slipper for unødvendig stress og bøvl i den, i forvejen, svære tid. Vi hjælper dig og din familie med alt fra start til slut. Vil du have hjælp til valg af gravsten og tekst, står vi altid klar til at hjælpe med afvikling, råd og vejledning. Vi hjælper gerne med bestilling af stenen og sørger for at du ikke skal bekymre dig over andet end at din elskede for en smuk begravelse. Hos Mariager Begravelsesforretning hjælper vi i området omkring Hadsund, Mariager, Arden og Hobro, og er meget forståelige og empatiske overfor det du og din familie går igennem.

Kontakt Bedemand Bech

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på (+45) 98 52 57 57 eller på mobil (+45) 40 82 58 94.

Kontakt din lokale bedemand

Vi er din lokale bedemand i Hobro, Mariager, Hadsund, Arden og Randers. Her på hjemmesiden kan du få et overblik over, hvad vi som begravelsesforretning kan hjælpe dig med. Vi aftaler gerne møde i hjemmet.

Har du spørgsmål eller ønsker er du mere end velkommen til at kontakte vores bedemandsforretning. Vi træffes døgnet rundt og aftaler gerne møde i hjemmet.

Ring til os på telefon (+45) 98 52 57 57 eller send en mail til info@bedemand-bech.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 98 52 57 57
info@bedemand-bech.dk