Bedemand i Mariager

Lokal bedemand i Mariager by og Mariagerfjord

Bedemand Bech er din bedemand i Mariager

Bedemand i Mariager by og Mariagerfjord Kommune

Afskeden med et familiemedlem, eller en kær ven, er en yderst personlig højtidelighed. Alt fra kister og blomster, til taler og gravsten (stenhugger), har en personlig værdi og er med til at fortælle en historie om afdøde. Som bedemand i Mariager, hjælper vi de pårørende med at få fortalt deres kæres historie. Vi står til rådighed hele døgnet rundt, også i weekender og helligdage, og vi stiller altid op med stort engagement og forståelse for den enkelte situation.

Bedemandens fineste opgave

Bedemandens fineste opgave er, tage hånd om de praktiske opgaver, der skal løses i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse. Disse opgaver omfatter alle forberedelserne i forbindelse med dødsfaldet og begravelsen eller bisættelsen, som kan være en stor mundfuld for de pårørende.

Desuden sætter bedemanden en kæmpe ære i, at støtte de pårørende, der står tilbage efter et dødsfald, og hjælpe dem bedst muligt i den svære tid. Hos Bedemand Bech finder du en bedemand i Mariager, der møder dig i øjenhøjde og respekterer dine og afdødes udgangspunkter, i forbindelse med afskeden.

De praktiske opgaver

Der skal træffes mange beslutninger i en tid, hvor alt er vendt op og ned. Her træder bedemanden ind, og giver det nødvendige overblik over de praktiske opgaver.

Nogle af de praktiske opgaver, der skal træffes beslutninger omkring, omfatter eksempelvis:

  • Skal afdøde jordbegraves eller bisættes (brændes)?
  • Hvilken kiste eller urne skal afdøde begraves i? Og hvordan skal den udsmykkes?
  • Skal der sættes en dødsannonce i avisen? Og i så fald, skal den sættes i avisen inden eller efter højtideligheden?
  • Skal kirken pyntes op, og hvilke blomster skal benyttes?

Der er desuden en række personlige ting, der også skal tages stilling til:

  • Afdødes hjem skal gøres op, og der skal afmeldes husleje
  • Har afdøde nogle abonnementer, der skal opsiges? Det kan være mobilabonnement, tv-abonnement eller abonnement på aviser.
  • Havde afdøde en tid ved lægen eller lignende, der skal aflyses?

Din bedemand i Mariager og Mariagerfjord

Hos Mariagerfjord Bedemandsforretning (Bedemand Bech) er vi med hele vejen – lige fra første møde efter dødsfaldet, og indtil højtideligheden er veloverstået. Vi tager os god tid til at sætte os ind i dine og den afdødes behov, så vi kan være den bedste hjælpende hånd i den meget svære tid.

Kontakt din lokale bedemand i Mariager

Søger du en professionel bedemand i Mariager? Så er du kommet til den rette. Hos vores begravelsesforretning er du i trygge hænder hele vejen.

Kontakt os telefonisk på (+45) 72 11 09 00, eller kom forbi vores forretning på Kirkebakken 2, 9550 Mariager.

Bedemand Hobro

Kontakt din lokale bedemand i Mariager by og Mariafjord Kommune

Vi er din lokale bedemand i Hobro, Mariager, Hadsund, Arden og Randers. Her på hjemmesiden kan du få et overblik over, hvad vi som begravelsesforretning kan hjælpe dig med. Vi aftaler gerne møde i hjemmet.

Har du spørgsmål eller ønsker er du mere end velkommen til at kontakte vores bedemandsforretning. Vi træffes døgnet rundt og aftaler gerne møde i hjemmet.

Ring til os på telefon (+45) 72 11 09 00 eller send en mail til info@bedemand-bech.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 72 11 09 00
info@bedemand-bech.dk