Bedemand i Hadsund

Lokalkendt bedemand i Hadsund

Bedemand Bech – Din lokale bedemand i Hadsund

Bedemand i Hadsund

Som din lokale bedemand i Hadsund tilbyder vi professionel og fleksibel bedemandsservice, så du kan tage ordentlig afsked med din kære. Det er svært at miste en, man elsker, og der skal tages stilling til mange forskellige ting i forbindelse med et dødsfald. Du er i sikre hænder hos Bedemand Bech.

I sikre hænder med fleksibel begravelsesservice

Vi tager professionel hånd om alle de praktiske og juridiske opgaver i forbindelse med begravelse eller bisættelse. Det er altid med udgangspunkt i jeres og afdødes ønsker. Som pårørende kan det være en overvældende tid. Derfor er det en af vores vigtigste opgaver at skabe trygge rammer, som giver jer struktur og overblik.

Vi kommer gerne hjem til dig

Mange føler sig tryggest i de vante omgivelser i eget hjem. Derfor kommer vi gerne hjem til dig i Hadsund og omegn. Her taler vi om jeres ønsker til begravelse, bisættelse eller mindehøjtidelighed. Vi lægger vægt på at være fleksible og tilpasse os til jeres ønsker.

Hos Bedemand-Bech er vores telefon åben hele døgnet, og vi står til rådighed med vejledning og hjælp fra dødsfaldet sker til højtideligheden er veloverstået.

Lokalkendt bedemand i Hadsund

Vores kendskab til lokalområdet i og omkring Hadsund giver os en ægte forståelse for områdets muligheder. Med kontakt til områdets kirker såvel som forsamlingshuse, kan vi hjælpe med at finde de rette rammer. Uanset om I foretrækker en traditionel kirkeceremoni eller en mere speciel bisættelse. Vi har også et samarbejde med mcbegravelser.dk.

Du kan ringe til os døgnet rundt. Ring på telefon (+45) 98 52 57 57 eller mobil (+45) 40 82 58 94. Vi tager hånd om dig, og vi er med hele vejen.

Kontakt din lokale bedemand i Mariagerfjord og Hadsund i dag

Vi er din lokale bedemand i Hobro, Mariager, Hadsund, Arden og Randers. Her på hjemmesiden kan du få et overblik over, hvad vi som begravelsesforretning kan hjælpe dig med. Vi aftaler gerne møde i hjemmet.

Har du spørgsmål eller ønsker er du mere end velkommen til at kontakte vores bedemandsforretning. Vi træffes døgnet rundt og aftaler gerne møde i hjemmet.

Ring til os på telefon (+45) 98 52 57 57 eller send en mail til info@bedemand-bech.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 98 52 57 57
info@bedemand-bech.dk