Mariagerfjord Begravelsesforretning har døgnåbent - vi står altid klar til at hjælpe på tlf. +45 98 52 57 57

Bedemand Arden

Bedemand Arden

Det er hårdt at miste en af sine nærmeste, og midt i en tid præget af sorg og savn er der samtidig mange praktiske og juridiske ting, der skal tages stilling til. En bedemand hjælper med alle de beslutninger og forberedelser, der gør den sidste afsked til en smuk oplevelse og et rart minde for alle pårørende.

I sikre hænder hele vejen

Vores begravelsesservice er fleksibel, professionel og diskret. Vi går rigtig meget op i kvalitet, og for os dækker kvalitet over hver eneste del af forløbet. Uanset om I ønsker en jordbegravelse eller bisættelse, er i sikre hænder hos Bedemand-Bech. Lige fra den første samtale, til kontakt til relevante myndigheder og bestilling af blomster og indrykning af dødsannonce til selve højtideligheden i kirken og efterfølgende bestilling af gravsten og eventuel urnenedsættelse.

Bedemand med kendskab til Arden

Vores lokale kendskab til Arden giver os en god forståelse for områdets muligheder, og vi har et tæt samarbejde med områdets kirker. Hvis I ikke ønsker en traditionel kirkebegravelse, kan vi også være behjælpelige med at finde andre lokaler til mindehøjtideligheden, som passer til jeres afsked. Vores vigtigste opgave er at opfylde jeres unikke ønsker til det sidste farvel. Vi er med dig hele vejen, og vores telefon er åben hele døgnet rundt.