Bedemand i Arden

Lokalkendt bedemand i Arden

Bedemand Bech – Din lokale bedemand i Arden

Bedemand i Arden

Vi skal alle opleve, at en af vores nærmeste går bort. Det kan både være et familiemedlem eller en nær ven. Uanset hvad er det hårdt at miste et menneske, som man elsker. Hos Bedemand Bech får du en troværdig bedemand i Arden, som kan hjælpe dig med at tage hånd om de praktiske opgaver, i forbindelse med en begravelse eller en bisættelse.

Trygge og troværdige rammer

Vi hjælper dig med at varetage nogle af de opgaver, som du ikke selv kan overskue. Vi har hjulpet mange familier gennem tiden. Derfor kan vi også klare de fleste praktiske opgaver, i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Vi tilbyder en fleksibel bedemandsservice, og derfor vil vi imødekomme jeres ønsker bedst muligt.

Vi anerkender vigtigheden i, hvordan den sidste afsked skal foregå. Vi sætter en dyd i at kunne lette nogle af de tunge byrder for jer, og derfor står vi til rådighed med fortrolig og diskret hjælp, lige fra dødsfaldet til begravelsen eller bisættelsen er overstået.

Bedemand i Arden med fokus på jeres ønsker

Hos Bedemand Bech stræber vi altid efter, at jeres ønsker bliver opfyldt. Vi varetager et stort antal opgaver, og derfor kan I selv skræddersy vores samarbejde. I er i sikre hænder uanset, om I vælger en traditionel kirkeceremoni eller en mere speciel bisættelse.

Vi har et samarbejde med Tommerup Kister, og derfor kan vi tilbyde et stort udvalg af gravsten, kister og urner og meget mere.

Yderligere har vi samarbejde med MCbegravelser.dk, og derfor er det muligt at bestille en sidste rejse på motorcykel, hvor kisten placeres i sidevognen. Det er vigtigt, at den sidste afsked foregår efter afdødes eller pårørendes ønsker, og derfor tilbyder vi en fleksibel bedemandsservice.

Kontakt din lokale begravelsesforretning

Er du interesseret i et trygt og fortroligt samarbejde med en bedemand i Arden, som altid vil gå de ekstra skridt for dig og dine nærmeste? Så er du velkommen til at kontakte vores begravelsesforretning. Ring på telefon (+45) 72 11 09 00 eller mobil (+45) 40 82 58 94.

Vi står klar med en hjælpende hånd, og derfor kan vi træffes døgnet rundt. Vi kommer også gerne til et møde i hjemmet.

Bedemand Hobro

Kontakt din lokale bedemand i Arden og Mariagerfjord i dag

Vi er din lokale bedemand i Hobro, Mariager, Hadsund, Arden og Randers. Her på hjemmesiden kan du få et overblik over, hvad vi som begravelsesforretning kan hjælpe dig med. Vi aftaler gerne møde i hjemmet.

Har du spørgsmål eller ønsker er du mere end velkommen til at kontakte vores bedemandsforretning. Vi træffes døgnet rundt og aftaler gerne møde i hjemmet.

Ring til os på telefon (+45) 72 11 09 00 eller send en mail til info@bedemand-bech.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 72 11 09 00
info@bedemand-bech.dk