Blomster

Blomster, buketter og kranse til begravelse

Hos Mariager Begravelsesforretning har vi et tæt samarbejde med en række blomsterforhandlere, der altid står klar til at levere blomster og buketter til jeres elskedes begravelse. Sammen med os og den pågældende blomsterhandler i vælger, kan vi sammen finde blomster, buketter og kranse til kirken, kisten og gravstedet, så i kan give jeres elskede en flot afsked. De blomsterhandlere vi har valgt at arbejde med, har stor respekt for hvad de laver og hvad de levere, og gør derfor alt hvad de kan for at få blomster, buketter og kranse til at afspejle det i ønsker.

Begravelsesbinderi i Mariager og Hadsund

Hos Mariager Begravelsesforretning har vi valgt at arbejde med lokale blomsterhandlere. Det gør det også nemmere for dig at kunne finde en blomsterhandler i det pågældende område du befinder dig i, så du slipper for alt for meget bøvl i den, i forvejen, svære periode.

I Mariager samarbejder vi med Kirkepladsens Blomster der levere til alle kirkelige begivenheder. Kirkepladsens Blomster har et hav af flotte bårebuketter, kranse og urnepynt man kan vælge mellem. Man kan på deres hjemmeside danne sig et overblik af deres dekorationer, så man let og enkelt kan finde ud af hvilke dekorationer man vil have.

I Hadsund har vi et samarbejde med Alexanders Blomster, der har leveret begravelsesbinderi til adskillige kirkelige begivenheder. Hos Alexanders Blomster har de sørget for et flot og farverigt galleri af deres dekorationer, som man kan se på deres hjemmeside. Her kan man let få inspiration og idéer til hvilket binderi man ønsker sig og vil have.

Vi hjælper dig hele vejen

Hos Mariager Begravelsesforretning er vi opmærksomme på hvor svært det kan være at miste nogen. Og at det især er svært lige pludseligt at skulle forholde sig til en hel begravelse. Derfor står vi altid klar til at hjælpe og afvikle så meget som muligt. Vi hjælper dig gerne med at vælge og bestille blomster til begravelsen, så du ikke skal tænke på dette oveni i denne svære tid. Hos Mariager Begravelsesforretning hjælper vi i området omkring Hadsund, Mariager, Arden og Hobro, og er meget forståelige og empatiske overfor det du og din familie går igennem.

Kontakt Bedemand Bech

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på (+45) 98 52 57 57 eller på mobil (+45) 40 82 58 94.

Kontakt din lokale bedemand

Vi er din lokale bedemand i Hobro, Mariager, Hadsund, Arden og Randers. Her på hjemmesiden kan du få et overblik over, hvad vi som begravelsesforretning kan hjælpe dig med. Vi aftaler gerne møde i hjemmet.

Har du spørgsmål eller ønsker er du mere end velkommen til at kontakte vores bedemandsforretning. Vi træffes døgnet rundt og aftaler gerne møde i hjemmet.

Ring til os på telefon (+45) 98 52 57 57 eller send en mail til info@bedemand-bech.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 98 52 57 57
info@bedemand-bech.dk