Min sidste vilje

En begravelse/bisættelse efter dine ønsker

Min sidste vilje giver mulighed for at beskrive ønsker til din egen begravelse eller bisættelse. Hos Bedemand Bech kan vi hjælpe dig til den rette kirkeceremoni.

Med Min sidste vilje hjælper du dine pårørende med at træffe nogle svære, men nødvendige valg i den hårde tid. Du overskueliggør dermed den beslutningsfase, der opstår ved dødsfald – og formindsker risikoen for uoverensstemmelse mellem dine pårørende.

Min sidste vilje giver dig tryghed i hverdagen

Det giver tryghed for mange at vide, at deres pårørende ikke skal stå med hele ansvaret, når begravelsesceremonien skal planlægges. Hos Bedemand Bech hjælper vi dig med at imødekomme de ønsker, du har til din begravelse/bisættelse ved at give dig overblikket over de mange muligheder.

Med Min sidste vilje kan du bl.a. tage stilling til:

  • Begravelse eller bisættelse?
  • Skal der indrykkes en dødsannonce?
  • Hvilken kiste eller urne?
  • Hvad skal der i givet fald ske med asken?
  • Hvordan skal kisten pyntes?
  • Hvad for noget tøj skal afdøde begraves i?
  • og meget mere

Kontakt Bedemand Bech

Ønsker du at lette din families bekymringer og dermed det besvær, som begravelsen/bisættelsen normalt bringer? Så ser vi i Bedemand Bech frem til at høre fra dig. Vi er din lokale bedemand i Hobro, Mariager, Hadsund og Arden.

Kontakt os på (+45) 98 52 57 57 eller på mobil (+45) 40 82 58 94.

Kontakt din lokale bedemand

Vi er din lokale bedemand i Hobro, Mariager, Hadsund, Arden og Randers. Her på hjemmesiden kan du få et overblik over, hvad vi som begravelsesforretning kan hjælpe dig med. Vi aftaler gerne møde i hjemmet.

Har du spørgsmål eller ønsker er du mere end velkommen til at kontakte vores bedemandsforretning. Vi træffes døgnet rundt og aftaler gerne møde i hjemmet.

Ring til os på telefon (+45) 98 52 57 57 eller send en mail til info@bedemand-bech.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 98 52 57 57
info@bedemand-bech.dk