Bisættelse

Personlig bisættelse

Hos Bedemand Bech er det vores unikke opgave at skabe trygge rammer om bisættelsen af jeres kære. I den svære tid hjælper vi jer med at organisere og planlægge en personlig bisættelse efter jeres og afdødes ønske.

Der er mange ting, der skal overvejes ved såvel begravelse som bisættelse. Det kan være svært at overskue, umiddelbart efter et familiemedlem eller en tæt ven er gået bort. Foruden valg af bl.a. sange og salmer, eventuel dødsannonce og kontakt til f.eks. skat og andre foreninger skal der tages stilling til, om asken f.eks. skal strøs over havet.

I den forbindelse imødekommer Bedemand Bech jeres behov og ønsker og guider jer gennem bisættelsesprocessen.

Valg af urne

Det er muligt at vælge urner i mange forskellige farver, materialer og størrelser. Hos Bedemand Bech giver vi jer overblikket over det store udvalg – også hvis i f.eks. ønsker at dekorere urnen efter valg.

Der findes både specialdesignede og kunstnermalede urner. Det er muligt at give urnen et personlig præg ved at udsmykke med tegninger, navne eller hilsner – det oplever vi, at især børn finder stor glæde ved, når deres kære er gået bort.

Kontakt Bedemand Bech

Ønsker I en bisættelse jeres kære, ser vi frem til høre fra jer. Hos Bedemand Bech er vi din lokale bedemand i Hobro, Mariager, Hadsund og Arden.

Kontakt os på (+45) 98 52 57 57 eller på mobil (+45) 40 82 58 94.

Kontakt din lokale bedemand

Vi er din lokale bedemand i Hobro, Mariager, Hadsund, Arden og Randers. Her på hjemmesiden kan du få et overblik over, hvad vi som begravelsesforretning kan hjælpe dig med. Vi aftaler gerne møde i hjemmet.

Har du spørgsmål eller ønsker er du mere end velkommen til at kontakte vores bedemandsforretning. Vi træffes døgnet rundt og aftaler gerne møde i hjemmet.

Ring til os på telefon (+45) 98 52 57 57 eller send en mail til info@bedemand-bech.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 98 52 57 57
info@bedemand-bech.dk