Mariagerfjord Begravelsesforretning har døgnåbent - vi står altid klar til at hjælpe på tlf. +45 98 52 57 57

Bedemand i Mariager

Bedemand i Mariager

Hos Bedemand-Bech i Mariager sætter vi en stor ære i at hjælpe mennesker i en tid, der ofte er præget af sorg, savn og rodløshed. Vi ved, at en omsorgsfuld, professionel og forstående bedemand kan gøre en stor forskel i den svære tid, og for os er det meget mere end bare et arbejde. En begravelse eller bisættelse af ens elskede skal være et rart minde, og det er vores fornemmeste opgave at gøre forløbet så overskueligt som muligt – og sikre at du som pårørende får en smuk afsked med din kære.

Lokale og dygtige leverandører i Mariager

Når det kommer til blomsterhandlere, stenhuggere, kunstnere og forplejning, benytter vi helst de samme leverandører, som de pårørende kender og er vant til at bruge. I de tilfælde, hvor de efterladte ikke har særlige ønsker, eller måske ikke selv har deres hverdag i Mariager, kan vi være behjælpelige med at vælge de rette leverandører nær begravelsen.

Fleksibel bedemandsservice

Igennem årene har vi hjulpet mange forskellige familier, og vi tilbyder en yderst fleksibel begravelsesservice tilpasset jeres unikke ønsker. Vi er med jer fra den første samtale efter dødsfaldet til højtideligheden er veloverstået. Vi er til rådighed døgnet rundt under hele forløbet.