Mariagerfjord Begravelsesforretning har døgnåbent - vi står altid klar til at hjælpe på tlf. +45 98 52 57 57

Bedemand i Hobro

Bedemand i Hobro

Når du mister en af sine nærmeste, er der mange praktiske og juridiske ting, du som pårørende skal tage stilling til. Det kan være hårdt og svært at overskue oven i sorgen og savnet. Vores vigtigste opgave er at skabe trygge rammer og overskuelighed for de pårørende i den svære tid og sikre dem en smuk afsked med deres kære.

Omsorgsfuld og professionel begravelsesservice

Ingen mennesker er ens, og hver eneste afsked er unik. Af den grund gør vi os umage med at afklare jeres ønsker til højtideligheden ved en samtale, der kan foregå i fredelige omgivelser hos os eller hjemme hos jer. Her taler vi om jeres og eventuelt afdødes ønsker til bisættelse, begravelse eller mindehøjtidelighed.

Vi vejleder og hjælper dig professionelt og diskret igennem alle de opgaver, der skal tages hånd om.

Din lokale bedemand i Hobro

Vi har et unikt kendskab til lokalområdet i Hobro, og vi kan vejlede i beslutninger om alt fra kiste og urne til annonce i lokalavisen og forplejning til højtideligheden. Med kendskab til de lokale kirker såvel som forsamlingshuse kan vi være behjælpelige, uanset om I ønsker en traditionel kirkebegravelse, bisættelse eller en mere speciel mindehøjtidelighed.