Mariagerfjord Begravelsesforretning har døgnåbent - vi står altid klar til at hjælpe på tlf. +45 98 52 57 57

Bedemand i Hadsund

Det er svært at miste en, man elsker, og der skal tages stilling til mange forskellige ting i forbindelse med et dødsfald. Som din lokale bedemand i Hadsund tilbyder vi professionel og fleksibel bedemandsservice, så du kan tage ordentlig afsked med din kære.

I sikre hænder med fleksibel begravelsesservice

Vi tager professionel hånd om alle de praktiske og juridiske opgaver i forbindelse med begravelse eller bisættelse med udgangspunkt i jeres og afdødes ønsker. Som pårørende kan det være en overvældende tid, og en af vores vigtigste opgaver er at skabe trygge rammer, som giver jer struktur og overblik.

Mange føler sig tryggest i de vante omgivelser i eget hjem, og vi kommer gerne hjem til dig i Hadsund og omegn og taler om jeres ønsker til begravelse, bisættelse eller mindehøjtidelighed. Vi lægger vægt på at være fleksible og tilpasse os til jeres ønsker.

Hos Bedemand-Bech er vores telefon åben hele døgnet, og vi står til rådighed med vejledning og hjælp fra dødsfaldet sker til højtideligheden er veloverstået.

Lokalkendt bedemand i Hadsund

Vores kendskab til lokalområdet i og omkring Hadsund giver os en ægte forståelse for områdets muligheder. Med kontakt til områdets kirker såvel som forsamlingshuse, kan vi hjælpe med at finde de rette rammer, uanset om I foretrækker en traditionel kirkeceremoni eller en mere speciel bisættelse.

Du kan ringe til os døgnet rundt – på tlf: 98 52 57 57 eller mobil: 40 82 58 94.